January 26, 2018

Marketing kansen van de AVG – Webwinkelvakdagen 2018

Marketing kansen van de AVG – Webwinkelvakdagen 2018

Op 25 mei 2018 gaat de Europese Privacy regelgeving  РAlgemene Verordening Persoonsgegevens (AVG) van kracht. Veel ondernemers zien dat als een bedreiging en een extra last die geld kost. Er is ook een andere manier om naar deze regelgeving te kijken. De AVG is onderdeel van een grotere trend.

Het internet is ontstaan van IP adres naar IP adres.  In het echte niet digitale leven hebben we een winkelstraat en een woonstraat, in het digitale leven van de ecommerce is er eigenlijk alleen een winkelstraat terwijl je ook digitaal bij het individu langs zou willen komen. Dat vraagt om verandering en een andere data aanpak. In de regelgeving zie je steeds meer dat het individu centraal komt te staan en nu zeker als het gaat om de organisatie van het data ecosysteem. Als verandering niet makkelijk voor een onderneming, maar aan de horizon zijn er veel voordelen zichtbaar.

personalisatie

personalisatie

 

2018124 Presentatie Kansen van AVG – webwinkelvakdagen